Zlaté stránky s řadou novinek

Archiv
Verze pro tisk |

Vzhledem ke zrušení uzlových telefonních obvodů (UTO) není již abecední bílá část rozdělena podle území dřívějších UTO. Všechny bytové stanice i stanice organizací jsou řazeny abecedně v rámci kraje.


Novinkou v Bílých stránkách je malý trojúhelníček u čísla stanice, jejíž uživatel si nepřeje, aby jeho osobní data uveřejněná v seznamu byla používána pro účely přímého marketingu. V libereckém seznamu jich je 338. Bílé stránky obsahují i 6 800 rozšířených informací a nadstandardních zveřejnění.


V Barevných stránkách je uveden přehled informací v rámci akce Česká hudba 2004 v Libereckém kraji.


V Bílých stránkách jsou i telefonní čísla GTS Czech, Aliatelu a Contactelu.


Letos je zde zveřejněno i 2 475 www adres a 1 709 emailových adres. Uživatel zde nalezne i samostatnou sekci s webovými adresami členěnými do rubrik.


Zlaté stránky pro Liberecký kraj obsahují celkem 736 stran, z toho 200 stran žluté oborové části seznamu. Je v nich zveřejněno 16 700 firem, podnikatelů a organizací v 905 rubrikách.


Současně vychází již 9. vydání Místních Zlatých stránek pro Českou Lípu. Ve stejné době probíhá také distribuce Zlatých stránek pro Ústecký kraj. Po skončení hlavní distribuční kampaně je možné celoročně vyzvedávat Zlaté stránky pro oba kraje na 27 místech. Sběr starých seznamů je zajištěn na výdejních místech.


V druhé polovině října 2003 byla spuštěna na adrese www2.zlastestranky.cz testovací verze Zlatých stránek OnLine. Lze na nich najít nové způsoby hledání firem podle nejrůznějších kritérií. V současnosti uvádějí Zlaté stránky OnLine 310 000 podnikatelských subjektů a jejich měsíční návštěvnost dosahuje 800 000 zobrazených stran.


V těchto dnech je distribuován adresář moderního podnikatele ProBusiness 2004. Obsahuje informace o firmách, jejichž výrobky a služby jsou nejvíce potřebné v podnikání. Adresář obdrží předplatitelé týdeníku Ekonom a další vybrané firmy.


Vychází 6. vydání katalogu všech léků a přípravků na českém trhu MEDI stránky 2004. Katalog obsahuje kromě informací o lécích i přehled firem dodávajících výrobky a služby do zdravotnických zařízení. V nabídce je i elektronický seznam Bílé stránky 2003-2004 na CD-ROM, který obsahuje všechna telefonní čísla v ČR uváděná v Bílých stránkách.

Nahoru