Rozhodčí měl zpoždění

Archiv
Verze pro tisk |

Krajský přebor dorostu 2009-2010
FK Jiskra  Mšeno  –  FC Nový Bor – 2 : 2 ( 1 : 1 )


Po domluvě obou mužstev odpískal celý zápas p. Demke z Nového Boru. Začátek zápasu se opozdil, ale mužstva nakonec nastoupila k zápasu na umělé trávě.
Od první minuty se hrál rychlý a opatrný fotbal na obou stranách. Po čtvrt hodině hry jsme zatlačili soupeře na jeho půlce. V 15. minutě kopal Demke trestný kop a odražený míč posílá Třešňák vedle levé tyče. V 16. minutě střílí opět Třešňák z dálky mimo bránu. Hezká akce se zrodila v 19. minutě. Hozený aut Stejskala na Coufala si Eda zpracoval a probil se zleva přes dva obránce do vápna. Jeho přesný centr před bránu Třešňák hlavou mezi obránci usměrnil do brány a my se zaslouženě ujímáme vedení 0:1. V 23. minutě proniká útočník Mšena do našeho vápna, ale Tománek chytá. V 29. minutě Třešňnák střílí z dálky vedle pravé tyče. V 31. minutě kope soupeř trestný kop z levé strany, ale obránci odvrací míč na roh. V 36. minutě po akci celého týmu zakončuje Demke střelou vedle pravé tyče. V 39. minutě se dostává útočník Mšena k odraženému míči naší obranou a nikým neatakován se pokouší o střelu. Střela z dálky mu sedla a míč končí za zády našeho brankáře a stav je vyrovnán 1:1. V 42. minutě opět prudkou střelu soupeře Tománek vyráží na roh. Ještě v 44. minutě střílí Třešňák těsně vedle.


Druhý poločas jsme začali lépe my a v 46. minutě z rohu Stejskal nachází přihrávkou hlavu Hrušky, ale střela jde vedle levé tyče. V 48. minutě střídáme Stejskala, kterého nahradil Vomáčka. V 49. minutě kope Hruška trestný kop a odraženou střelu zakončuje Kořínek, ale brankář chytá. Náš tlak zastavil soupeř v 56. minutě přihrávkou za naši obranu a střet útočníka soupeře s naším brankářem posoudil rozhodčí pokutovým kopem. Soupeř ho proměnil a ujímá se vedení 2:1. V 58. minutě dlouhý aut Kořínka do vápna střílí naši útočníci pouze nad bránu. V 63. minutě střílí Demke těsně vedle a v 70. minutě Hruška střílí nad bránu. V 72. minutě trestný kop Třešňáka končí jen ve zdi. V poslední čtvrt hodině zápasu se hra přiostřuje a dochází k ostřejším osobním zákrokům. V 81. minutě Demke centruje do vápna, ale hlavička Hrušky jde opět jen vedle levé tyče. V 82. minutě centruje Třešňák z leva a Demkeho střelu brankář chytá. V 84. minutě kope zprava blízko rohového praporku Kořínek trestný kop. Míč končí ve vápně a Hruška ho uklízí do soupeřovy brány. Zaslouženě vyrovnáváme na 2:2. Pět minut před koncem utkání střídá Dvorský Lebrušku. Obě mužstva se snažila rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale nakonec jsme byli blíže gólu my. Dvorský poté, co byl ošetřen po rozraženém rtu od soupeře, se dostal po akci celého týmu ve vápně do šance a soupeř ho zezadu strčil na zem a rozhodčí píská penaltu. Penaltu v 91. minutě kope Třešňák, ale pouze do brankáře, a tak stav utkání skončil 2:2. V 92. minutě ještě Paštika vystřídal Kořínka. Za bojovnost si kluci zaslouží poděkování, ale stále je co zlepšovat. Soupeř nebyl lepší.


 Sestava mužstva:
                                               Tománek Jan   
Kouřil Václav              Šlajs Vilém       Hruška Tomáš       Kořínek Libor 
Holeščák Tomáš       Coufal Eduard (K)  Demke Lukáš     Stejskal Antonín
                                 Třešňák Michael    Lebruška Ondřej     


náhradníci: Dvorský Jakub    Vomáčka Pavel     Paštika Zdeněk                
Trenér:   Janatka Václav          Vedoucí mužstva: Dvorský Radomír


V sobotu 31. října 2009 v 10.00 hod hrajeme doma s Českým Dubem a zakončíme tak tento rok.

Nahoru