Konec Chemického Posypu, Pupíček a Czech Out v klubu OJAI

Archiv
Verze pro tisk |

Vzhledem k tomu, že se klub nachází uprostřed sídliště, byl domluven začátek koncertu v 19.00 a konec o policejní hodině 22.00. Koncert však začal nepříliš štastně.


Najatý zvukař přišel s 45minutovým zpožděním, a tak rumbursko-pražští Konec Chemického Posypu začali hrát až po půl osmé.



Tato první kapela nasadila laťku kvality tak vysoko, že bylo během večera velmi obtížné ji překročit. Pochvalu si zaslouží špičkově zvládnutá kytara Michala, stejně jako zpěv Jana, který se chvílemi svíjel s mikrofonem i na zemi. Pokud jste zvědavi, jak příjemně může znít kombinace blues a funky této mladé a nadějné skupiny, můžete si jejich písně stáhnout na níže uvedeném odkazu.


Konec chemického posypu - Jan Prucek (zpěv, kytara, klávesy), Michal Maněna (zpěv, kytara), Jakub Marinec (baskytara), Filip Hisem (bicí)
více informací na www.kchpmusic.cz


Jako druzí se představili na pódiu českolipští Pupíček. Nedobrovolný časový skluz vyřešili lehkým zrychlením většiny písní, díky kterým se do té chvíle taneční parket proměnil v pogo. Ti, kteří neřádili na tento lehký punk, měli zajištěnou vtipnou podívanou na zpěváka Vojtu, který publikum svými tanečními kreacemi rozpaloval, chvílemi až rozpakoval. Kdo nemá tušení, o čem mluvím, nechť se přijde podívat 15. února do českolipské Autonomie. Možná si kluci obléknout i své vyhlášené elasťáky.


Pupíček - Vojtěch Hrdlička (zpěv), Jakub Neumayer (basa), Tomáš Hendrych (bicí), Martin Forgáč (kytara)


Závěr koncertu nám přichystala příjemně naladěná českolipská kapela Czech Out, jejichž svérázné spojení stylů punk, pop a grunge přilákalo na parket další tanečníky. Po sérii skákavých písní se představil hostující kytarista Jakub, který byl kapele nápomocen ve třech skladbách. Nemohu se nezmínit o návratu do minulosti písní No limit od dnes již neexistujících 2 Unlimited, kdy již celý klub byl na nohou a pomáhal zpívat.


Czech Out – Daniel Jandáč (zpěv, kytara), František Voleman (zpěv, bicí), Pavel Sládek (basa) + host Jakub Novotný (kytara)
více informací na www.czechout.wz.cz


foto: Antonín Čížek


 


 

Nahoru